• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreparatie

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Rioolreparatie is soms noodzakelijk, wanneer het rioolprobleem gelokaliseerd is. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire kleine klus voor binnenshuis of om een rioolreparatie van het hoofdriool, wij zijn de specialist!

Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan Rioolservice Barendrecht voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstopping en reparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Soms komt een rioolreparatie, slecht uit voor een klant. Het is tenslotte een onvoorziene uitgave. Ook hierin kan Rioolservice Barendrecht iets voor U betekenen. Informeer naar de mogelijkheden. Let op: Geld lenen kost geld!!

Wij verzorgen ook de volgende werkzaamheden:

rioolreparatie, reparatie keukenafvoer, reparatie toiletafvoer, repareren riolering, riolering aanleggen, vernieuwen riool, riolering vernieuwen, aanleggen riolering, aanleggen afvoer, keukenafvoer aanleggen, wasmachineafvoer aanleggen. Rioolreparatie zonder hak en breekwerk, kan Rioolservice Barendrecht ook voor u uitvoeren.

Volledige garanties op montage en materiaal. Een strenge vereiste van Rioolservice Nederland.

Rioolservice Barendrecht, erkend rioolontstoppingsbedrijf